Begivenheden har allerede fundet sted.

Rejseoplevelser Honduras

Rejseoplevelser Honduras

Torsdag d. 14. november 2019, Kl. 19:30 til kl. 21:30
Mosede Kirke, Lilleholm 3, 2670 Greve, Denmark

Honduras - brune bønner & hjælpende hænder

I Honduras´ mest udsatte områder kan bønner gøre stor forskel. Dels de brune, som honduranerne spiser både morgen, middag og aften og dels de bønner, som bringer håb, handlekraft, hjertevarme og hjælp, når det hele ser allermest sort ud.

Midt i bjergene, i en lille landsby nord for Honduras’ hovedstad Tegucigalpa, ligger børnehjemmet Renacer. Solrød Frikirke har siden 2009 sendt et hold frivillige hertil hvert andet år som en del af menighedens sociale engagement i praksis.

Katja Bøhling-Petersen, lærer, bosat i Greve, fortæller om besøg på børnehjemmet Renacer i Honduras sommeren 2019. Kom og hør hende fortælle om og vise billeder fra tre ugers oplevelser med gadebørn, kriminalitet, migrant-karavaner, ildsjæle og dagligdagen på børnehjemmet Renacer. Og måske også lidt om bønner?