Koncertfortælling

Torsdag d. 5. marts 2020, Kl. 19:30 til kl. 21:30
Menighedslokale, Lilleholm 3, 2670 Greve, Danmark
Gratis

Ragtimepianisten Kristian Jørgensen, som flere gange har medvirket ved både koncerter og gudstjenester i Mosede Kirke, udkom sidste år med sit første soloalbum.

Denne aften i marts vil han også spille for os - både egne og traditionelle stykker fra pladen såvel som fra hans enorme bagkatalog af bl.a. Chopin, Scott Joplin og boogie woogie.

Kristian tager os desuden med på en historisk fortælling om musikkens “missing link” mellem den klassiske og den rytmiske tradition. Med masser af god musik og nærværende historier fra hans talrige rejser i New Orleans bliver man ført gennem historien fra midten af 1800-tallet og op til i dag.

“Det lykkes Kristian at finde frem til det ‘gyldne snit’ hvor både noder, improvisation og swing går op i en højere enhed og frembringer derved noget der ikke blot er hans eget, men også unikt i forhold til solopianoet som sådan.”    - Esben Just

Velkommen til en aften med spændende og medrivende fortælling og musik!