Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Privatlivspolitik for Mosede Kirke

OPBEVARING AF PERSONDATA
Mosede Kirke behandler persondata i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen, som kræver at personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

INDSAMLING OG BRUG AF PERSONOPLYSNINGER
Personoplysninger er i Mosede Kirke data, der bruges til at identificere personer. Det er for-, mellem- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, mailadresse og evt. andre kontaktoplysninger. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række personoplysninger. Indsamlingen og brug af personoplysningerne sker dog kun efter personligt samtykke, som afgives ved tilmelding til kirkelige handlinger og sognets aktiviteter.

BRUG AF FOTOS OG VIDEO
Mosede Kirke kan ved gudstjenester, kirkelige handlinger og sogneaktiviteter tage billeder eller optage video til brug på kirkens hjemmeside, Facebook og evt. andre publikationer. Ved babysalmesang, konfirmation og minikonfirmandundervisning vil vi bede om samtykke til dette.

AFTALER MED DATABEHANDLERE
Mosede Kirke har databehandleraftaler med følgende virksomheder, der professionelt og i henhold til Databeskyttelsesforordningen behandler og opbevarer personlige oplysninger på kirkens vegne:

  • ChurchDesk (vedrørende hjemmeside, kalender, nyhedsbreve og tilmeldingssystem)
  • Folkekirkens IT (Kirkeministeriet) (administrationsprogrammer)
  • Brandsoft (regnskab) og FLØS (honorarer og løn)

SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en fast tidsramme for, hvornår informationer slettes. CRM-systemet tilgås ved personlig adgangskode, der kun kendes af dataansvarlige.

COOKIES
Vi bruger cookies på hjemmesiden. 

En cookie er en fil, som lægges på din computer eller andet it-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner der besøges med din browser. Cookies kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor, eller om computeren bruges af en eller flere personer. Den kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Cookies anvendes af stort set alle websites. I nogle tilfælde er cookies den eneste måde at få et website til at fungere efter hensigten.

HVORDAN FJERNER JEG COOKIES
Ønsker du helt at undgå, at km.dk sætter cookies, skal du slå cookies fra i din browser. Hvis du slår cookies fra, kan du ikke logge på eller bruge andre funktioner, som forudsætter, at websitet kan huske dine valg.

Du kan fjerne uønskede cookies under din browsers internetindstillinger eller læs mere her.

ADGANG TIL OPLYSNINGER, INDSIGT OG KLAGER
Mosede Kirke er ansvarlig for behandlingen af persondata. Du kan altid ændre i dine oplysninger eller serviceydelser.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig og hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Ønsker du en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os på mosede.sogn@km.dk

Du kan desuden gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os på mosede.sogn@km.dk.

Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning f.eks. i CPR kan ikke slettes på anmodning.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

ÆNDRINGER TIL DENNE SKRIVELSE
Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Senest opdateret 06.07.2022.

 

Vil du synge med i koret til Pinse på Herrens Mark?

Korsang til Pinse på Herrens Mark

Når vi samles til den årlige friluftsgudstjeneste 2. Pinsedag på Mosede Fort synger det store Pinse på Herrens Marks kor for på salmerne og optræder med rytmisk korsang. Alle, der har lyst, kan være med i dette kor. 
Er det noget for dig, skal du dukke op til korprøve i Mosede Kirke tirsdag den 30. maj kl. 19.30 -21.00 til en fælles korprøve.

Selve gudstjenesten bliver afholdt på Mosede Fort* den 5. juni kl. 11. Koret mødes til opvarmning kl. 9.30.

* Hvis det regner rykkes gudstjenesten til Karlslunde Strandkirke